Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnedrande ögonblicksbrister

 

 

Ekningarna till dina läppar

viljan att se in i dina själsögon

hoppet om att få se något mer

är allt begravt i det förflutna

 

trots det virvlar askan kvar

försöker motstå försöken

kroppen vill tvinga mig till

du är död för mig

den jag en gång älskade

 

nu finns endast förnedring kvar

hela din existens nedervärderar mina sinnen

minner mig enbart om smärta

 

med dina finslipade tänder

dessa välsvärvade händer

kan du bitas och kväva

mig hur snabbt du vill

men vägrar

du vill döda mig

sakta

så jag riktigt lider

 

en annan version av

självmord

 

men innan jag dör

så ska Du veta

du din odrägliga parasit

mansråtta

att jag

 

HATAR dig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*