Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek&hat=samma

 

 

Både

kärlek

och hat

tär på en

som eldar bränner de allt

mitt hopp

mitt liv rinner längs gatorna

under i kloaker

gröna och frätande

 

Både kärlek

och hat

dödar

 

en extrem mördardrog




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-17 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*