Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyrer är också sociala

med magen full av vitlök
kan inga vampyrer skrämma mig
tänkte tandläkaren och hoppa från taket

*

det är tur man har tatuerat ett kors i pannan
framförallt när det är vampyrvarning på radion
sa morgan tankfullt till sin egen spegelbild
när han skar sig vid morgonrakningen

*

här kan man snacka om sammanträffande
rea på solarium vid stormarknaden
och jag som bjudit hem en blodtörstig greve
tänkte roger och somna vid ratten

*

spegla mig hit och spegla mig dit
det spelar väl ingen roll hur du ser ut
du är ju hur död som helst
vad du än reflekterar över i tillvaron
sa van helsing spydigt till greve dracula




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2004-11-17 23:09



Bookmark and Share


  Sussa
Bra dikt med ett skönt flöde i orden.
2004-11-18

  *Jenny*
Urskön! Du fick mig att skratta!
2004-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP