Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tungt att bära

 

 

Brösten verkar

tyngre att bära än innan

eller så är det bara bröstkorgen

som vägrar andas

 

Ibland orkar bara inte kroppen

bära all skit jag bär inuti

och utanpå

då stannar mitt hjärta

för en sekund

 

men gör mig alltid besviken

genom att snabbt börja bulta igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-09-17 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten greppar fast i mig med sina skarpa ord och tankar
2006-09-17

  Jewel_x
Du har precis beskrivit hur jag känt den senaste tiden..
Underbart ... tack så mycket.
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*