Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vibrerande toner


dess flykt var tyst tills den stannade
sen sjöng den darrande pilen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-09-17 20:41



Bookmark and Share


  Lisa
Hmm, tycker om den här texten, men kan inte sätta fingret på varför. Kanske att orden i sig passar väldigt väl ihop. I rytmen. Kort och koncist. Sant, om man tänker efter. Och kan översättas till många olika sammanhang.

Tycker inte helt om rubriken i förhållande till texten, den är oproportionerligt stor, om du förstår hur jag tänker? Har dock inget bättre förslag på lut... Kanske något ljudhärmande? Men hur låter en darrande pil? Svårt att skriva utan att det blir löjligt.

Fick precis en cheezy association till filmen "Sova med fienden". Julia Roberts som pil, ungefär. Fy, det blev inte bra. Sorry;-)
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP