Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina ansikten ligger bredvid

 

 

När tänderna gnisslar

toner ur fiolens tunna trådar

vackert sorgesfyllt gnäll

När mina känslor stormar

som i ett helvetiskt hav

 

När mina ansikten

alla ligger bredvid mig

och jag gråter

utan charader

 

Då är jag, jag 

 

När mitt hjärta vibrerar

fast i en högspännings tråd

När mina tårar rinner

strida strömma

och blodet droppar

längs mina skakande händer

 

Då kan jag

då är jag äntligen mig själv

 

men endast när jag är för mig själv

när du är med gömmer jag allt det här

bakom falska ansikten

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-09-18 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*