Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är här

Förmultnande liv
stelnar i sin pose inför
vad tjälen kräver

ett tunnt täcke
av nysnö ger landskapet
en ny sorts lyster




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2004-11-18 07:29



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
ordat, som en slags "hyllning"
till vintern !
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP