Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar inte dig!

 

 

Mitt liv går vidare

jag lever exakt lika mycket som innan

det tog lång tid att inse

men nu vet jag det

 

Jag klarar mig

precis lika mycket som innan

 

Mina tårar rinner

precis lika ofta som

innan dig

alltid

 

Andetagen är

precis som innan

få och strävande

 

Jag klarar mig bra utan dig

Allt är precis som innan

förutom att halva

mitt hjärta

finns under dina skor

men det är okej

jag behövde ändå aldrig den

den är förlamad

en avskuren arm för mig

 

Du finns inte längre för mig

mer än för mig att hata

trots att jag ser dig någon gång ibland

så ser jag inte åt ditt håll

längre

 

Jag saknar inte dig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 138 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*