Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser attraherar varandra

 

 

Du

är

Vattnet

och

han oljan

ni skär er

tillsammans

 

Du är livets äpplesaft

han mjölken som varit i bringaren innan

du skär dig i honom

flammsiga rester

finns att finna

 

men motsatser attraherar varandra

kanske kan ni faktiskt klara er

 

Som eld och vatten

ni släcker varandra

 

Men

jag lovar att jag ska

tro på er




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*