Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vissna världen

 

 

Blommorna vissnar

på andra sida staketet

där jag ligger gråtande

med händerna slående

mot den vissnande marken

 

Allt jag rör vid

förtärs förstörs

och blir till jord

igen

 

 

Därför rör jag inte vid någon

jag försöker att inte göra det

men så rör de vid mig

 

missfostret lockar

tänker de nog

men inte ens de

förtjänar att känna vid

ett missfoster som mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*