Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår dagen?

 

 

-Hur mår dagen på din sida staketet?

 

-Som vanligt tusen gånger bättre än din svärtande

 

murarna reser sig

igen

orkar inte se på

hela ditt självgoda jag

 

Tänkte bara säga hej på den verkliga världen

innan jag går i ide

i den känslolösa grottan

vittrande och tom

 

tänkte bara se efter livet

innan jag går i ide

i tomheten




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*