Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomgång

 

 

Vandrande längs tomma korridorer

de vita väggarna rör sig fram och tillbaka

klämmer

och släpper mig

känner inget

längre

 

väggarna rör sig igen

taggarna vilka klär dem

trycker sig in

och ut

i min bleka hud

inget blod går spillt

för det finns inget

kvar

 

når dörren

alldeles tom

ser på världen

och känner

 

Ingenting




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-09-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*