Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

 

 

Jag vandrar hand i hand med

sammanbrott och misslyckande

jag är en del av de båda

i mitten går jag här

hand i hand med

en abnorm blandning av självdestruktion

icke normal

och missbildad

det är jag en del av

 

Nu trampar jag här hand i hand med

det abnorma i livet

vi är gamla vänner




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 11:48



Bookmark and Share


  pinkprincess
Väldigt väldigt bra!
Så bra skrivet med sådana vackra ord!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*