Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta i en evighet

 

 

Det känns som om du

varit borta i en evighet nu

det har inte blivit lättare

därför vet jag att det bara kommer

att bli svårare utan dig

 

saknar dig så mycket

klarar inte av faktumet att

du finns inte här hos mig

borta för alltid

och jag gråter




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*