Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Afasi: ordstumhet


Almosa mig utan afasi (orddövhet)

 

 

Almosa mig

med dina ord

snälla du

 

men du står endast kvar i afasi

ordstumheten får himlen

att eka havsmännens

tomrum

molnen stormar dovt

 

Fullbordnaden är nu klar

du är komplett

döv inför mina ord

 

precis som du ville




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-09-18 13:03



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
gillar även tonen i denna. du skriver riktigt bra när den sitter rätt!!!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*