Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart guld

 

 

Trasslad in i trådarna

jag själv manat fram

I mitt eget nät

väntar jag i pumpan

klarttänkt

sällsynta trådar av svart guld

klamrar sig fast vid mig

som om de väntat i hela evigheter

på att få krama om någon

 

trasslad fast i de svarta trådarna

känner jag mig

äntligen trygg

så jag lever där i




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-09-18 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*