Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överlevnadsstrategi

strutsen
hade antagligen
aldrig överlevt

om den inte
gömt huvudet
i sanden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-18 13:27



Bookmark and Share


  Eline.P
Många finurliga bottnar i detta!
2006-09-19

  Rachel Roth
men vad gör strutsen i sanden...?
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP