Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgonförklarad

 

 

Den gamla flerarmade ljusstaken

helgonförklarade mörkret

men håglös likgiltighet

 

han skulle ändå snart försvinna

hem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:01



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
riktigt bra, fall mig i smaken och blir min favorit bland dina texter.
gillar slutet, det ger mig en hel arsenal av tankar.
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*