Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
xenofobi: skräck för främlingar


Då kommer han hem och vill återkräva min kärlek

 

 

Huggormshanen

har ingen xenofobi

han tar den han vill ha

 

får mig att hata honom

för att redan

nästa dag komma hem

och återkräva min kärlek

jag vill inte lyssna

men din röst kräver sig in i mina tankar

smärtan är outhärdlig

och jag tar motvilligt

tillbaka dig

 

svag som jag är




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*