Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte mitt fel!

 

 

Nej! det är inte mitt fel

att Du visar vad du vill så vagt

det är inte mitt fel att

din beslutsförmåga är så konkret och svag

 

Nej! du kan inte skylla mig

det är inte mitt fel

att du ändrat dig

så drastiskt

att du nu inte finner dig själv

 

så sluta upp

att skylla på mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*