Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom så seglar vi

 

 

Låt oss segla över öppna hav!

trotsa faror och leva livet

Låt oss ta oss till andra sidan

av havets djupa blå

patrioter ta tag i seglet så avlämnar vi

Mot norr!

 

Ropade han åt sina mannar

uppmuntrade dem till sitt bästa

de tog tag i årorna

och seglade iväg

 

 

över barnbassängen på oran

jag såg på ekorrarnas tävlingar i bassängen

och skrattade tyst

 

sicka modiga krabater




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:31



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
den här var annorlunda och tonen är helt fantastisk! wow
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*