Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta knacka! jag håller på att förvandlas

 

 

Någon knackar på dörrarna av stål

det klingar våldsamt

i mitt huvud

blommorna i mitt hår vissnar

höstlöven tar dess plats

jag är inte hemma

så snälla sluta knacka

jag är ute och adapterar

mig till världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:42



Bookmark and Share


  W.Riter
Tycker som föregående, att den gör mig glad...en fin text och du får till det så bra.:-)
2006-09-19

  Mikael Lövkvist
Vilken skön dikt, Jenny. Jag kan inte sluta le. Den gör mig glad.
Mikael
2006-09-19

  KonstigaKatter
Den är jätte bra! Tycker om orden som du använde.
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*