Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottningen av höst

 

 

Drottningen

av hösten

skakar grenarna rena

från mångfärgade löv

bäddar alla vägar

mjuka med löven

 

med ömhet tar hon sitt jobb

sällsynt allvar

 

hon låter regnet falla

för att vi ska vara ensamma i vår gråt

hon låter regnet flöda

för att skölja oss rena från smärtan

 

Drottningen av höst

borde styra liv

så som hon dyrkar vårt

välmående




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:49



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Jo för solsken kommer endast från en liten cirkel i skyn.. regn är en gåva från hela himmelen!
Skönheten i ett höstregn fågnar du bra

/Regnets barn
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*