Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöslott i vintersolen

 

 

Vinterpojkar

kastar snöbollar

spirande genom luften

hinner ljuset fånga

dess glittrer

 

Vinterflickor

bygger slott av snö

sedan kommer sommaren

och bränner snöslotten till marken

 

men än så länge står slottet upp




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-09-18 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*