Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hörnet

 

 

Genom småspringorna

i dörrarna runt mig

lyser mörkret igenom

kryper inpå mig

i hörnet där jag sitter

en tredje dag

för tusende gången

 

somnar halvskrämd

vaknar i hopp om att mörkret

tagit mig nu

men ser ner på mina blottade kläder

de är ännu kvävande

 

mörkret har inte tagit mig än




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 140 gånger
Publicerad 2006-09-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*