Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är obscen

 

 

Obscen är scenen du bygger upp

framför mina ögon

våra munnar har inget mer att säga varann

varför kom du hit

 

för att plåga mig?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-09-18 15:32



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Din vän kanske har stor obscenvana ;)?
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*