Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alter ego

 

 

Mitt alter ego

skrattar ofta

gömmer sig bakom skämt

ohörda av andra

 

Min berusade handstil

stråkar över pappersarken

när mitt alter ego lagt sig i min säng




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-09-18 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*