Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Lyssna!

 

 

Det är Min existens

 

Jag är inte här

 

som din

 

underhållning!

 

Men han lyssnar inte

utan fortsätter leka med saxen

vid min livslina




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-09-18 15:51



Bookmark and Share


    Camillaa
känsloladdad :D
och som alltid perfekt skriven :D
/ C *
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*