Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yah den allsmäktige.

Vad är ord att säga, om man inte har känslan.
Hur kan känslan bli sagd i ord.
Rädslan så stor för det mesta
Hjälp mig min Gud att finna ro

När kärlek förvandlas till hat
När trygghet blir till ett stormigt hav
Inser jag min illusion om livet
i djävulens käft jag vart

Men jag ber till den allsmäktige Guden:
Tänd din lampa och led fåren hem
För jag vill leva mitt liv för dig och ingen annan
ta mig dit till kärlekens hem

För jag läser att Gud är kärlek
den som ej är av gud ingen kärlek har
Men om man blivit lurad av någon annan
kanske jag inte visste vad kärlek var




Fri vers av Masken
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 18:25



Bookmark and Share


  Lithia
Mållös. Verkligen snyggt skrivet.
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken