Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min resa i nuet

Vidsträckta landskap
föder mina hungriga ögon.
Där under en himmel
målad i regnbågens färger.

Ljudet av en aldrig mojnande vind
får mitt hjärta att sjunga.
En melodi av klaraste klang
en sång för livet ! För allt det vackra.

Så min underbara vän
nästa gång vinden viner
Runt hus och betong
hör min sång och följ min resa.




Fri vers av Nichlas
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas