Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte bort mig

Ansikten man känner igen, ett leende som värmer
Även om man inte känner till, känner man igen.
Man delar samma minnen, samma sommar, samma äng.

Det är inte för alltid. det är för nu.
Glöm inte bort, lova att du inte glömmer bort mig.
Hur ska jag märka denna jorden hur ska den minnas mig?
Lova att du inte glömmer bort mig.

Spåren där jag gått suddas ut,
sången jag sjöng klingar bort
Livet är orättvist livet är för kort

Det är inte för alltid. Det är för nu.
Glöm inte bort, lova att du inte glömmer bort mig.
Hur ska jag märka denna jorden hur ska den minnas mig?
Lova att du inte glömmer bort mig.




Fri vers av Masken
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-09-18 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken