Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska hastigt skrivet men kommentera gäärna! :)


Själs tripp...

Ingenting...
Svart eller vitt
Död eller liv

Vet inte

Känner ingenting
Kan inte skratta eller glädjas
men
kan gråta eller dö när som helst
känns det som....

Vet inte

Vet ingenting
vet endast om
ett svart hål i kroppen
efter
själen som har gått ut
på en tripp...




Fri vers av dikternas_miia
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-18 21:34



Bookmark and Share


  kajsa t
Riktigt bra skrivet!
Poetiskt, talande bildspråk.
Otroligt fin!
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia