Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland undrar jag vad som skulle hända om du dog.





*




Om du
försvann
lika plötsligt
som du kom
och gav mig
Kärleken
Skulle jag förintas,
Upplösas
till ett moln av gnister
från kamerablixtar.

Och skulle
alla falska
jävlar
börja bry sig?
Helt plötslígt, liksom.




Dom säger
I want you
I want you
I want you!

Yeah, right.

; men menar bara för ett tag.











Gå inte, jag behöver dig. Mer än någonsin, nu!
Skydda mig från de falska, som lurar bakom närmsta sten.
Dom kan ta mig när som helst.
Gå inte...




Fri vers av Vitsippa
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-09-18 23:04



Bookmark and Share


    Hjärter Dam
Vendelay! <3
2007-06-22

  hallon
i like it.
2007-01-05

  Glitteringly
Oj, vilken naken ärlighet som syns när man vågar släppa sin stolthet och be för det man vill ha. Graciöst! typ.. var fick jag det ifrån? det känns så i alla fall. bra :)
2006-11-10

  aprilsolen
oh, VENDELAAAYYY. ;)


Fin text, btw.
2006-09-19

    Camillaa
så äkta!
din aord förtrollar mig
/ C *
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa