Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara du som kommer förstå, älskar dig gumman ;*


nadja.

nadja.
jag ska vara den som står där
bredvid dig
när du står på brons kant,
jag ska rycka tag i din jacka.
säga att om du hoppar,
så hoppar jag.

nadja.
jag ska sitta bredvid dig,
när du mår dåligt.
säga att om du mår dåligt,
så jag jag också det.

jag ska berätta om det som finns,
innanför skalet.
där finns en ebba som älskar sin adam.





Fri vers av brainwashed
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-09-18 23:07



Bookmark and Share


  hatobjekt
JAG ÄLSKAR DIG.
MEN KOMMER DU IHÅG VAD SOM HÄNDE MED EBBA OCH ADAM?
DET FÅR INTE HÄNDA.
SÅ NU SKA DU OCH JAG TA TAG
I VÅRA LIV.
OCH SPARKA ALLA SOM GJORT OSS ILLA.
SOM DOM NINJORNA JAG VET ATT VI ÄR <3
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed