Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill finna kärlek..

Vill finna kärlek

vill våga tro igen

vill våga möta dig igen

Du var så underbar

du var mitt allt

 

vart tog du vägen?

vart gömde du dig?

varför försvann du?

 

vart är du underbara kärlek?




Fri vers av Nettisch
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-09-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch