Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråddjup

 

 

Du kastar mig

 

i trans

 

inuti dina

 

bråddjup

 

Hjärtat hänger kvar i spiken

vid trappan där jag föll

 

Mina bråddjup

kantas av dig

på väggarna andas dina andetag

 

ibland lossar jag

 

att du är här




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 146 gånger
Publicerad 2006-09-19 01:16



Bookmark and Share


    Bim
Sprithelvetets helvete.Starka texter du skriver.
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*