Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltighet, tom flaska

 

 

Ett tomt hjärta

han håller det

slutet i sin tomma hand

och jag ser på honom med

en tom blick

 

i likgiltighetsperioden

finns inga känslor

endast tomheten

i en flaska




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-09-19 01:20



Bookmark and Share


    Bim
Stark och bra beskrivning.Träffsäkert
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*