Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- jordmån -



X Brev från Kolonin


efter intrångets justitia finns ingen vänskap sa hjälten

står mot vedboden som om vi lärde oss andas
två mögliga segel raglande längs torkat plank
forslat slagbyar i vetandets hav

dyiga trästockar blåste vägen utför fallet
faller bottenströms

ser du korparna dräpa

örnen som välver sig ut mot havet igen

sargad utsvulten strand i
kaskader av blod från din panna
magraste vett jag
kysste ljuskäglan i hörnet av ditt rum

så flamberad fängslan

och jag kissar i en potta av plast
och jag mår så bra står stilla i stråkar
och jag minns absolut ingenting




Fri vers av Cattastropher
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-09-19 13:24



Bookmark and Share


  K*
denna text är helt underbar
jag försöker få något vettigt ord ur mitt huvud
men , nej , det går inte !

'sargad utsvulten din strand
i kaskader av blod från din panna
magraste blod jag
kysste ljuskäglan i hörnet av ditt rum
ditt vett så flamberad fängslan'

' ...står stilla i stråkar
och jag minns absolut ingenting'

helt galet lovely !!
2006-09-27

  Smultris
Ahhhh.... så jädrans...hmmm.... BRA:)
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher