Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluvna

 

 

Kluvna hårtoppar

vinkar på mig i vinden

det halvlånga håret

verkar mer brunt än svart i det ljuset

och jag tänker

att

 

min bror

borde verkligen klippa håret




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-09-19 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*