Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stereotyp

 

 

Alla är stereotyper

av mönstret utlagt

över marken

 

jag står brevid nätet

och undrar om jag borde gå med

 

men lägger mig

istället ner på gräset

 

där har jag hört

är ett neutralt

område




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 157 gånger
Publicerad 2006-09-19 13:41



Bookmark and Share


  blåljus
jätte bra:) vi föds som original men dör som kopior! undrar vad det beror på..
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*