Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten efter det överdrivna

 

 

En långsam bannlysning

sattes på den rymmande

stora trädgårdar

smällde äpplen över hans svaga ryggtavla

rusande över motorvägar

alldeles blå

med gräs på

 

förvilad snavade han över

en bil

och bad den köra honom till

en tilfällig verkligheten

 

så han kunde äta popcornen

han stal




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-09-19 13:56



Bookmark and Share


    Camillaa
mycket mycket mycket mycket mycket BRAAA
/ C *
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*