Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi låg med varandra

 

 

Småsten

 

dansade

 

när vi låg

 

med varandra

 

i trädet

 

som nådde

 

upp till

 

sky

och himmel

 

himlen brann

men vi brände oss

endast på

 

varandra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-19 14:00



Bookmark and Share


  Jewel_x
Oerhört vackert..allt jag kan säga.. Denna berör verkligen!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*