Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusfyllda andetag

 

 

Nedtryckt till marken

andas jag grusfyllda andetag

din fot har skiftat plats

med din hand,

lugnt visslande och

hejande på folk

står du med din järnbeklädda fot

stämplad mot min kind




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-19 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*