Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gråta

 

 

Varför blöda

Varför gråta

varför spilla

ut

ännu en del

av sig själv

 

om så inte för att man vill

förlora ännu en del

 

av sig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-09-19 15:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm fast ibland vinner man också något när man ger ?
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*