Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista friheten

 

 

Vi är inte de sista

som kommer att låtsas

fram en verklighet

ljusare än den faktiskt är

 

Vi är den sista friheten

egentänkare

få finns kvar

 

Vi ser på livet som det är

kanske är det därför som

våra hjärtan

 

sällan bär

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-09-19 15:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vacker o sann text !
Klart väldiktad o genomtänkt !
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*