Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det jag gjorde....

Vad var det jag gjorde
som fick dig att röra mig
som fick dig att smeka min kropp
ta av mina kläder
trycka dig djupt in i mig?

Vad var det jag gjorde som
fick människor att se åt ett annat håll
som fick dem att blunda?

Var det mitt stora leende, mitt varma öppna sätt eller
var det mina busiga ögon, mitt klingande skratt?

Vad var det det som fick dig att släcka solen i mitt ansikte,
glädjen i min själ?






Fri vers av Ahhava
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-11-18 22:23



Bookmark and Share


  Markattan
Enkelt, rättframt, starkt och berörande skrivet.
2005-06-04

  SMÅLAND
jättebra skrivet. stark dikt.
2004-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava