Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du stal mitt hjärta

 

 

 Inga genomskinliga strumpor

täckte ditt ansikte

när du stal mitt hjärta

 det gjorde du öppet

när bara jag kunde se

 

Inga charader fanns heller att se

när du sedan krossade detta sköra hjärta

med ett pokeransikte utan ånger eller skuld

 

det gjorde du öppet

 

när Alla kunde se

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-09-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*