Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen

 

 

Kom igen

lämna mig andlös

dagen gryr

nattens överstyr

över oss

tappar sitt grepp

 

Kom igen

skriv ditt namn

med en glödhet penna

brännmärk mig med

dina sinnen

 

Och om det inte finns

någon imorgon

låt oss leva fria

när natten övergår i

gryningsljus

låt oss se ut över horisonten

dela den

tillsammans

 

med en evighets kyss




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 142 gånger
Publicerad 2006-09-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*