Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

I går natt kom snön,
färgade allting vitt förutom sjön
Underbart, mjukt, vitt och oskuldsfullt var allt,
tills det regnade bort, och blev kallt
då var det bara den hala isen kvar
en oskuld som vi halkade på är allt vi har.





Fri vers av marylin
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-11-18 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin