Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min evighet

Dags att börja bygga,
bygga upp det trygga

Sten för sten igen,
vissa är tyngre än andra men än sen

Du kommer kunna riva allt lika lätt,
det spelar ingen roll om jag bygger tätt

och du kommer ibland att få,
mig själv att riva allt likaså

men varje gång mitt arbete suddas ut
står där en sten mer än när jag började om förut

Det är tid att fortsätta på ett evighetsarbete med slut





Fri vers av marylin
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-01-30 00:57



Bookmark and Share


  Edit
....den gick ända in i mig. Känner igen mig. Jättebra!
2005-02-03
  > Nästa text
< Föregående

marylin